...Los Bloggorologo...

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Gogol Bordello @ Thessaloniki!!!


«Ασυγκράτητοι» όπως πάντα οι Gogol Bordello εμφανίστηκαν την Τετάρτη (16.12.09) στη σκηνή του PRINCIPAL THEATER CLUB στη Θεσσαλονίκη και εκτοξευτήκαμε μαζί τους στους μοναδικούς ρυθμούς, ρομά – punk – dub. Νεύρο, δυνατός ήχος και η ξεχωριστή σκηνική τους παρουσία «γκάζωσε» τα κορμιά όλων, πιστών και μη από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο.
Το 1999 σχηματίστηκαν στη Ν. Υόρκη δίνοντας μια άλλη διάσταση στην πανκ μουσική μιας και τα μέλη των Gogol Bordello κατάγονται από την ανατολική Ευρώπη, τολμούν να παντρέψουν τις μουσικές τους επιρροές και σε συνδυασμό με τον πολυγλωσσικό στίχο γεννήθηκε το gypsy punk. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι οι Mano Negra των Βαλκανίων!!! Από τότε ως σήμερα έχουν δυνατούς fans ανά τω κόσμο και στην Ελλάδα είμαστε πολλοί και σκληροπυρηνικοί. Aυτό φάνηκε και με το παραπάνω.

Τα δώσαμε όλα όταν ακούσαμε το alcohol και το not a crime ενώ έκπληξη ήταν και το mala vida των mano negra. Χορέψαμε, ιδρώσαμε, τραγουδήσαμε ενώ αν και Tετάρτη ο συναυλιακός χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος. Γουστάραμε και ναι! τους περιμένουμε ξανά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: