...Los Bloggorologo...

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Φεύγουν Βερόν, Μπιζέρα - Στον Λεβαδειακό ο Αμπουμπακάρι


Με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα από το νέο έτος. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους Ματίας Βερόν και Τζόε Μπιζέρα πως δεν υπολογίζονται για την συνέχεια και θα πρέπει να αναζητήσουν νέο σταθμό στην καριέρα τους.

Επίσης και ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι θα πρέπει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του τουλάχιστον για τους επόμενους έξι μήνες καθώς θα δοθεί δανεικός στον Λεβαδειακό με τον οποίο ο ΠΑΟΚ συμφώνησε προφορικά.

Ο 28χρονος Βερόν ήρθε τα Χριστούγεννα του 2007 στον Δικέφαλο και έχει αγωνιστεί σε 43 αγώνες με την φανέλα του Δικεφάλου.

Από αυτούς τους αγώνες τους 31 τους έκανε πέρσι, όπου ειδικά στον πρώτο γύρο ήταν από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ. Φέτος όμως δεν ήταν στα πλάνα του Σάντος και έπαιξε μόλις για 11 λεπτά στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Μπιζέρα ήρθε πέρσι στην ομάδα. Έπαιξε σε 12 αγώνες πρωταθλήματος και τρία ματς στο Κύπελλο. Φέτος συμμετείχε σε τρεις αναμετρήσεις για την Ευρώπη και σε ένα μόλις παιχνίδι για το πρωτάθλημα καθώς αντιμετώπισε και ένα μακροχρόνιο τραυματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: