...Los Bloggorologo...

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Eνα μήνα εκτός ο Μουσλίμοβιτς


Η ατυχία συνεχίζει να χτυπάει την πόρτα του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Συγκεκριμένα, ο Βόσνιος επιθετικός δεν προπονήθηκε την Τετάρτη αφού διαπιστώθηκε πως έχει ρήξη έξω μηνίσκου και για το λόγο αυτό θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.
Σχετικά links

* Superleague - Π.Α.Ο.Κ.
Με γρίπη ήρθε ο Κριστιάνο, αναβλήθηκε η παρουσίασή του


Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής του δικεφάλου θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 4 εβδομάδες, οπότε γίνεται αντιληπτό ότι θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ με το νέο έτος.

Συνεπώς, η απόκτηση ενός σέντερ φορ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου κρίνεται επιβεβλημένη, από την στιγμή που προέρχεται από μακροχρόνιο τραυματισμό και ο Λούσιο Φιλομένο και κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα επιστρέψει στους αγώνες στις αρχές του νέου έτους.

Το σχήμα της Καβάλας δοκίμασε ο Σάντος

Στο οικογενειακό διπλό κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε, ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη, το σχήμα που ξεκίνησε στην Καβάλα, χωρίς καμία αλλαγή. Δηλαδή τους Χαλκιά, Αραμπατζή, Λίνο, Τσιρίλο και Κοντρέρας στην άμυνα, τους Βιτόλο και Γκαρσία στα αμυντικά χαφ, δεξιά τον Βιερίνια στην μεσαία γραμμή, αριστερά τον Σορλέν και τον Ίβιτς πίσω από τον προωθημένο Παπάζογλου, ο οποίος αναγκαστικά, πλέον, θα πάρει την θέση του σέντερ φορ και στο Παγκρήτιο, αφού είναι ο μοναδικός διαθέσιμος καθαρόαιμος επιθετικός αυτή την στιγμή στο ρόστερ.

* Μετά τον Κριστιάνο και ο Ματίας Βερόν έχει ίωση και υποβλήθηκε σε ιατρικά τεστ. Την Πέμπτη θα βγουν τα αποτελέσματα για να διαπιστωθεί εάν είναι θετικός στον ιό Η1Ν1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: