...Los Bloggorologo...

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Audi A1!!!


Το Α2 απέτυχε, έστω και αν επάνω του κουβαλούσε όλη την σύγχρονη τεχνολογία της εποχής του. Όμως η Audi δεν το βάζει κάτω. Και ρίχνει τα δίχτυα της στην δημοφιλή κατηγορία των πολυτελών μικρών μοντέλων. Στόχος; Τι άλλο πέρα από το να χτυπήσει το Mini της BMW. Το αν θα τα καταφέρει θα το δούμε σε βάρος χρόνου.

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου μοντέλου της Audi, που έχει την ονομασία A1, είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Και συνοδεύθηκαν από την πληροφορία πως το Α1 θα μπει στην παραγωγή το φθινόπωρο και θα αρχίσει να διατίθεται στην αγορά τους πρώτους μήνες του 2010.



Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην βελγική εφημερίδα Le Soir ο επικεφαλής του εργοστασίου της Audi στις Βρυξέλες Αλφονς Ντίντνερ επιβεβαίωσε ότι η μονάδα που βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Βελγίου θα ξεκινήσει την παραγωγή του καινούργιου μοντέλου Α1 της Αudi τον Οκτώβρη.

Όπως έγινε γνωστό το εργοστάσιο θα κλείσει για πέντε εβδομάδες ώστε να προετοιμασθεί η γραμμή παραγωγής και το νέο μοντέλο θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές του 2010.

Το Αudi A1 αρχικά θα διατίθεται σε τρίθυρη έκδοση, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και η πεντάθυρη έκδοση. Όπως έγινε στο παρελθόν με το μεγαλύτερο Α3. Το οποίο σε πρώτη φάση ήταν 3θυρο και ακολούθησε η πεντάθυρη (και μεγαλύτερων διαστάσεων) έκδοση sportback.

Δεν υπάρχουν σχόλια: