...Los Bloggorologo...

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ

Με κινητοποιήσεις σκοπεύουν να αντιδράσουν οι βενζινοπώλες στην εγκατάσταση μεμονωμένων ταμειακών μηχανών χωρίς το ηλεκτρονικό σύστημα έλεγχου των εισροών - εκροών που προτίθεται, όπως αναφέρει η Ομοσπονδία τους, να επιβάλει το υπουργείο Οικονομικών...

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας (ΟΒΕ) αναφέρει ότι με τον τρόπο αυτό, οι βενζινοπώλες μετατρέπονται "σε όμηρους των ελεγκτικών αρχών και θύματα επιβολής αυθαίρετων προστίμων".

Επίσης, υπογραμμίζει ότι επιδιώκεται η βίαιη έξοδος των βενζινοπωλών από το επάγγελμα για να παραδοθούν η αγορά και οι καταναλωτές στα χέρια λίγων αλυσίδων εταιρειών και ότι καταργείται στην πράξη ο πραγματικός έλεγχος της διακίνησης των καυσίμων.

Για το λόγο αυτό, η ΟΒΕ, καλεί την κυβέρνηση να εφαρμόσει το νόμο που προβλέπει την εγκατάσταση των συστημάτων ελέγχου εισροών - εκροών.

"Οι βενζινοπώλες μας καλούν ήδη σε απεργιακές κινητοποιήσεις για να μη περάσει το μέτρο. Αντί να μας κλείσουν αυτοί θα κατεβάσουμε εμείς τα ρολά προκειμένου να υπερασπίσουμε την ύπαρξή μας" καταλήγει το ανακοινωθέν.

Το ΔΣ της ΟΒΕ θα συνεδριάσει στις 8 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: